Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

Practici in asistenta sociala
Romania si Germania

de Ana Muntean, Juliane Sagebiel
Practica asistentei sociale se confrunta inca, data fiind profesionalizarea relativ recenta a domeniului in Romania, cu dificultati in ceea ce priveste structurarea proiectelor si fezabilitatea acestora. Rezultat al unei colaborari romano-germane, lucrarea ofera informatii actuale cu privire la formarea specialistilor si modelele de practica specifice ariilor majore ale asistentei sociale din cele doua tari.

Pretul nostru: 34,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: COLLEGIUM.Asistenta sociala
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-46-0544-6
Numar de pagini: 416
Limba: Romana
Alte carti din colectia COLLEGIUM.Asistenta sociala
De la editor
Practica asistentei sociale se confrunta inca, data fiind profesionalizarea relativ recenta a domeniului in Romania, cu dificultati in ceea ce priveste structurarea proiectelor si fezabilitatea acestora. Rezultat al unei colaborari romano-germane, lucrarea ofera informatii actuale cu privire la formarea specialistilor si modelele de practica specifice ariilor majore ale asistentei sociale din cele doua tari. Sint expuse atit aspectele comune pe care le prezinta problematica sociala din Romania si Germania, cit si deosebirile prezente mai ales la nivelul instrumentelor de abordare a acesteia, specialistii romani beneficiind astfel de solutii alternative pentru ameliorarea calitatii serviciilor de asistenta sociala.

Cuprins: Managementul calitatii serviciilor sociale Citeva aspecte privind supervizarea. Initierea supervizarii in Romania Forme de interventie cu minorii delincventi aflati sub sanctiune educativa sau penala Dezvoltarea profesiei si a rolului asistentului social in Romania Sistemul serviciilor de familii foster. Perspectiva romaneasca Impreuna impotriva violentei domestice: cooperare, interventie, cercetare Asistenta sociala pentru tineret in Republica Federala Germania Calitatea in asistenta sociala
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455