Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

Cercetarea calitativa in asistenta sociala
Faze, etape si sarcini

de Richard M. Grinnell Jr., Michael A. Rothery, Leslie M. Tutty, traducerea Dana Ligia Ilin
Scrisa intr-o maniera accesibila, ce evita intentionat o terminologie strict tehnica, Cercetarea calitativa in asistenta sociala realizeaza o prezentare sintetica a unei orientari deosebit de actuale in asistenta sociala, care cistiga din ce in ce mai multi adepti printre specialisti.

Pretul nostru: 29,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: COLLEGIUM.Asistenta sociala
Anul aparitiei: 2005
ISBN: 973-681-845-4
Numar de pagini: 232
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia COLLEGIUM.Asistenta sociala
De la editor
Scrisa intr-o maniera accesibila, ce evita intentionat o terminologie strict tehnica, Cercetarea calitativa in asistenta sociala realizeaza o prezentare sintetica a unei orientari deosebit de actuale in asistenta sociala, care cistiga din ce in ce mai multi adepti printre specialisti. Expunerea clara si detaliata a diferintelor etape ale cercetarii calitative, intre care se remarca recomandarile privind tehnica interviului si analiza de continut, este consecvent aplicata unui exemplu concret si ilustrata in partea finala prin alte trei studii. Lucrarea constituie astfel un veritabil ghid practic, de real ajutor in elaborarea proiectelor de cercetare calitativa pentru studenti si practicienii din asistenta sociala.

Cuprins: Planificarea studiului Culegerea informatiilor Analiza informatiilor culese Redactarea raportului Femei care comit abuzuri sexuale asupra copiilor Consiliile de administratie ale institutiilor de asistenta sociala O tragedie din domeniul protectiei copilului
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455