Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Afaceri TOP 3
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

Integrarea in organizatii
Pasi spre un management de succes

de Georgeta Panisoara
Perioada ce urmeaza angajarii este destul de dificila, atit pentru noul angajat, cit si pentru organizatie in ansamblu. Managerul asteapta de la angajat performante ce nu pot fi atinse decit dupa ce acesta invata regulile si comportamentele caracteristice noului loc de munca.

Pretul nostru: 26,95 RON   
    
Detalii
Editura: Polirom
Colectia: Cariera, succes, performante
Anul aparitiei: 2006
ISBN: 973-46-0553-4
Numar de pagini: 232
Limba: Romana
Alte carti din colectia Cariera, succes, performante
De la editor
Perioada ce urmeaza angajarii este destul de dificila, atit pentru noul angajat, cit si pentru organizatie in ansamblu. Managerul asteapta de la angajat performante ce nu pot fi atinse decit dupa ce acesta invata regulile si comportamentele caracteristice noului loc de munca. Daca organizatia aplica strategii caracteristice de integrare, angajatul va putea sa lucreze mai repede la cote maxime si va fi mai motivat. Lucrarea vine deopotriva in sprijinul angajatorului si al noului angajat prin solutii practice, studii de caz, observatii la obiect si, nu in ultimul rind, o structura care faciliteaza insusirea informatiilor de interes major in ceea ce priveste pasii de urmat pentru o buna integrare in organizatii.

Cuprins: Integrarea organizationala prin adaptare profesionala Integrarea organizationala prin adaptare sociala (la cultura organizationala) Integrarea organizationala prin mentorat si coaching Comunicarea descendenta Comunicarea ascendenta Preintimpinarea parasirii organizatiei Diminuarea costurilor organizationale
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455