Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

As in vanzari. Tactici de negociere

de Philippe Korda

Bestsellerrul lui Philippe Korda, tradus si difuzat in multe tari, constituie un punct de referinta in materie de negociere pentru orice director comercial sau profesionist din domeniul vanzarilor, dar si pentru novicii in domeniu.Pretul nostru: 25,00 RON   
    
Detalii
Editura: Meteor Press
Colectia: Business
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-728-284-2
Numar de pagini: 272
Limba: Romana
Dimensiuni: 13x20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Business
De la editor

Aceasta carte, actuala si practica, este consacrata in totalitate tehnicilor de vanzare, avand drept tinte prioritare pretul si marja de profit.
Autorul propune metode cu aplicabilitate imediata pentru pregatirea unei strategii de negociere, pentru stapanirea tacticilor intr-o confruntare directa si, nu in ultimul rand, ofera o serie de modalitati de a face fata presiunilor cumparatorului: bluff-ul, amenintarile, tehnicile destabilizatoare...
Bestsellerrul lui Philippe Korda, tradus si difuzat in multe tari, constituie un punct de referinta in materie de negociere pentru orice director comercial sau profesionist din domeniul vanzarilor, dar si pentru novicii în domeniu.
Philippe Korda este un consultant de reputatie internationala. Membru al IEP (Institut dÉtudes Politiques) Paris si doctor in drept, el are la activ o experienta remarcabila ca director comercial si ca ocupant al unor functii de conducere in firme de prim rang. A înfiintat cabinetul Korda&Partners.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455