Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera

de Eugen Manica
Cartea de fata este structurata de asa maniera incat sa satisfaca toate gusturile si exigentele, precum si toate modalitatile de invatare a legislatiei rutiere.

Pretul nostru: 29,00 RON   
    
Detalii
Editura: Trei
Colectia: Carti in afara colectiilor
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-707-196-5
Numar de pagini: 304
Limba: Romana
Alte carti din colectia Carti in afara colectiilor
De la editor

Cartea de fata este structurata de asa maniera incat sa satisfaca toate gusturile si exigentele, precum si toate modalitatile de invatare a legislatiei rutiere.
Partea intai, dedicata intrebarilor, prezinta gradual si in ordinea materiei toate elementele care se predau in timpul procesului de invatamant. Am insistat foarte mult pe cunoasterea indicatoarelor, pe sesizarea asemanarilor, respectiv a deosebirilor dintre ele, pentru ca indicatoarele reprezinta ABC-ul legislatiei rutiere. Dupa intrebari multiple din semnalizarea verticala, urmeaza altele care vizeaza tablitele aditionale, semnalizarea orizontala, semnalele politistilor rutieri etc., tot ce reprezinta materia ceruta pentru promovarea examenului «de sala».
Partea a doua, extrem de importanta, cuprinde raspunsurile detaliate, comentate, ale intrebarilor din prima parte, raspunsuri care va lamuresc pe deplin cu privire la corectitudinea formularii punctului respectiv.
Partea a treia cuprinde raspunsurile directe, fara comentarii, pentru cei care au trecut o data sau de mai multe ori prin raspunsurile comentate sau pentru cei care «maine dau sala».
Ca un bonus pentru cititorii nostri, in partea a patra veti gasi zece chestionare, structurate exact in maniera celor de la examenul «real». Rezolvarea lor constituie un excelent antrenament pentru candidati.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455