Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

com.ert - avantajele vanzarii in retea

de Bill Quain, traducerea Sabina Dorneanu

Cititi aceasta carte si veti invata cum sa aduceti bani la bugetul dumneavoastra in timp ce cumparati. E chiar mai simplu decat v-ati imaginat. Schimbati-va mentalitatea de cumparator intr-una de prod-consumator si va veti schimba situatia financiara.Pretul nostru: 16,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Carti cheie
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-669-537-7
Numar de pagini: 128
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Carti cheie
De la editor

Este adevarat — noi, cumparatorii, lasam din ce in ce mai multi bani in magazine. Iar reducerile de preturi nu fac decat sa incurajeze aceste cheltuieli ale noastre, fie ca este vorba de magazinele obisnuite, de supermarketuri sau de marile lanturi en-gros. Bill Quain atrage atentia ca aceste reduceri de pret nu sunt decat o strategie de marketing printre altele (el descrie zece asemenea strategii), menita sa sporeasca profiturile comerciantilor. Dar dumneavoastra ce primiti in schimb?

Provocarea lui Bill Quain, expert in probleme de marketing, este sa cumparati mai inteligent, nu mai ieftin. Si, bineinteles, ne explica cum putem face acest lucru. Un cumparator inteligent este acela care practica prod-consumul — adica isi sporeste veniturile in timp ce cumpara diverse produse. Si nu este nimic in neregula aici.

V-ati gandit vreodata ca a cumpara poate insemna o afacere si nu pur si simplu consum, adica a micsora veniturile familiei? Ati vrea sa stiti cum puteti face acest lucru? Cuvantul-cheie este reteaua de vanzari, fie ele directe, prin recomandare sau prin internet.

 

Cititi aceasta carte si veti invata cum sa aduceti bani la bugetul dumneavoastra in timp ce cumparati. E chiar mai simplu decat v-ati imaginat. Schimbati-va mentalitatea de cumparator intr-una de prod-consumator si va veti schimba situatia financiara.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455