Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Cel mai vestit vanzator din lume
Editia a II-a

de Og Mandino, traducerea Lucian Popescu

“Plina de inspiratie! Una dintre cele mai inaltatoare motivante carti pe care le-am citit vreodata!”
Norman Vincent PealePretul nostru: 20,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Carti cheie
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-669-576-6
Numar de pagini: 216
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Carti cheie
De la editor

“Plina de inspiratie! Una dintre cele mai inaltatoare motivante carti pe care le-am citit vreodata!” Norman Vincent Peale

 

Prima parte a frumoasei povesti a lui Hafid, cel mai vestit vanzator din lume, a cunoscut un imens succes, fiind vanduta in peste 9 milioane de exemplare. In cativa ani de la aparitie, oricine auzise de ea dorea sa se inspire din povestea vietii lui Hafid si sa cunoasca succesul si implinirea cu ajutorul celor 10 pergamente ce-l initiasera pe cel mai vestit vanzator din lume.

 

La douazeci de ani de la debut, eroul cartii intrase deja in legenda, iar creatorul acestuia era asaltat de cititorii ce doreau sa afle continuarea povestii. Astfel s-a nascut cea de a doua parte a cartii. Eroul ne lasa mostenire pilda vietii sale si propria-i intelepciune.

 

Cititi si bucurati-va; intamplarile si invataturile pe care le veti gasi in aceasta carte va vor insoti pasii oriunde veti dori sa va indreptati.

 

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455