Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Tot ce ar trebui sa stii despre PR

de Anthony Davis, traducerea Cristina Sasu
Aveti o idee clara despre ce sunt relatiile publice? Sau viziunea dumneavoastra este colorata de povestirile nesfarsite din media despre "exercitii de PR", "treburi de PR" si "smecherii de PR"?

Pretul nostru: 45,00 RON   
    
Detalii
Editura: Publica
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-88365-3-2
Numar de pagini: 368
Limba: Romana
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
De la editor

Aveti o idee clara despre ce sunt relatiile publice? Sau viziunea dumneavoastra este colorata de povestirile nesfarsite din media despre „exercitii de PR”, „treburi de PR” si „smecherii de PR” – termeni folositi de obicei ca prescurtare pentru inselatorie si scamatorie? Orice am crede despre relatiile publice, ele sunt acum recunoscute ca parte importanta din managementul modern si din viata contemporana in general.

Acest ghid foarte usor de citit cuprinde peste 500 de intrebari care deschid ochii, cu raspunsuri care pun pe toata lumea in tema. Indepartand straturile de confuzie, exagerare si interpretare gresita, respectatul guru in PR Anthony Davis ofera o intelegere clara a relatiilor publice si a capacitatilor acestora.

Plina de explicatii, exemple si anecdote din lumea reala, aceasta analiza realista a practicilor din relatiile publice raspunde la toate acele intrebari nelinistitoare pe care toti am vrut sa le punem, ca de exemplu:

  • o mare parte din conceptul de PR inseamna a castiga teren si a socializa;
  • nu-i asa ca oricum jurnalistii „cosmetizeaza” stirile?
  • poate orice manager competent sa se descurce cu PR-ul?
  • cum te poate ajuta lobby-ul daca nu faci parte din bransa?
  • au vreo valoare „cascadoriile” facute prin publicitatea gratuita?

Daca vreti sa aflati in ce masura relatiile publice pot ajuta organizatiei dumneavoastra, daca sunteti pe cale sa incepeti absolut prima campanie de PR, daca aveti nevoie sa re-ganditi valoarea PR-ului actual sau daca planuiti sa redefiniti viitorul acestuia, Tot ce ar trebui sa stii despre PR va fi nepretuita in demistificarea problemelor si proceselor. Iar daca sunteti student la relatii publice, aceasta carte va raspunde tuturor acelor intrebari de care manualele obisnuite nu se ocupa.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455