Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
Vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Motivarea - Editia II-a
The Tao of Motivation

de Max Landsberg, traducerea Alexandra Bors

Cum ati defini dumneavoastra motivatia? Nu vi se pare greu sa gasiti cuvintele care ar descrie forta interioara pe care o simtim ori de cate ori dorim sa punem in practica o viziune proprie?Pretul nostru: 18,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Tao
Anul aparitiei: 2008
ISBN: 978-973-669-407-3
Numar de pagini: 152
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Tao
De la editor

Cum ati defini dumneavoastra motivatia? Nu vi se pare greu sa gasiti cuvintele care ar descrie forta interioara pe care o simtim ori de cate ori dorim sa punem in practica o viziune proprie? Provocarea de a da aceasta definitie si de a-i ajuta pe cei ce doresc sa-si consolideze strategiile motivationale l-au determinat pe autor sa scrie aceasta carte. Asa cum exista o legatura intre yin si yang in taoism, asa este legata motivatia personala de motivatia celorlalti.
 

Nu putem motiva pe nimeni daca nu suntem capabili sa ne motivam pe noi insine, iar motivatia sta la baza tuturor activitatilor noastre.

Cu ajutorul cartii veti putea sa va insusiti cateva modalitati simple de dezvoltare a competentelor motivationale proprii, astfel incat sa puteti beneficia de o strategie a dvs. In partea a doua a cartii veti primi notiuni de psihologie practica pentru a-i putea ajuta si pe altii sa fie motivati, aptitudine absolut necesara managerilor si nu numai lor. A motiva este un obicei pozitiv, obisnuiti-va sa-l puneti in practica si bucurati-va de acest dar.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455