Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

A face dragoste cu Dumnezeu
Cum sa descoperi unitatea divina prin sexualitate

de David Deida
A face dragoste cu Dumnezeu? Sa-l gasim pe Dumnezeu prin sexualitate? De ce nu? Singurul lucru care e surprinzator in aceasta ecuatie este ca n-ar fi trebuit sa para ciudat de la bun inceput.

Pretul nostru: 23,00 RON   
    
Detalii
Editura: Kamala
Colectia: Sexualitate sacra
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-1837-06-2
Numar de pagini: 288
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Sexualitate sacra
De la editor

"A face dragoste cu Dumnezeu? Sa-l gasim pe Dumnezeu prin sexualitate? De ce nu? Singurul lucru care e surprinzator in aceasta ecuatie este ca n-ar fi trebuit sa para ciudat de la bun inceput. In cazul multora dintre marile traditii spirituale ale lumii, mai ales in etapa lor de maturitate, sexualitatea a fost deseori considerata o expresie rafinata a spiritualitatii - precum si o cale de a aprofunda intelegerea spirituala.
La urma urmei, in timpul imbratisarii extatice a iubirii trupesti, suntem dusi dincolo de noi insine. Suntem eliberati din inchisoarea eului individual si transpusi, macar temporar, in fuziunea eterna, nemarginita si fericita cu cel mult iubit: si ce definitie mai buna decat aceasta ar putea exista pentru expansiunea spirituala? Cu totii il simtim pe Dumnezeu, simtim natura divina, simtim Spiritul pur, in acele momente de extaz sexual. Inteleptii au folosit intotdeauna acel extaz pentru a descoperi cele mai profunde secrete ale Spiritului."   
Ken Wilber, extras din prefata cartii

 

Din carte

Motivul pentru care faci dragoste determina rezultatul acestuia. Nu te opri la placerea fizica, astfel incat sa fii epuizat, nu te multumi cu implinirea senzuala si emotionala. Treci prin fiecare fior, sunet si emotie pana cand nu mai ai cale de intoarcere. Mergi atat de departe incat iubitul sau iubita sa dispara in intensitatea iubirii pe care o genereaza actul sexual. Topeste-l pe cel drag in iubire.
Disparitia sa este o invitatie pentru tine ca sa il urmezi. De ce sa dai inapoi? Daruieste-te insasi iubirii, fara sa ramana o urma din tine. Mori intru totul in iubire. Cand te intorci, cand ti-ai regasit constiinta de sine, vei fi revigorat in intregime, trezit de inocenta ce ti se reveleaza in abandonul de sine.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455