Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Recomandari  
Pret: 29,00 RON
Recomandari  
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
Pret: 39,95 RON
Recomandari  
Pret: 21,95 RON
Recomandari  
Iti amintesti de mine?
Sophie Kinsella
Pret: 39,95 RON
Recomandari  
Valul pictat
W. Somerset Maugham
Pret: 24,95 RON
Top 3

   

A doua sansa

de Danielle Steele, traducerea Sandra Racoviceanu
Vezi coperta spate  Romanul celebrei autoare Danielle Steel prezinta povestea captivanta a doi oameni, Fiona si John, apartinand unor lumi total diferite, care se simt atrasi in mod irezistibil, unul de celalalt. O calatorie in doi la Paris, cel mai romantic oras din lume, ii apropie si mai mult, desi erau firi opuse, el conservator, ea nonconformista.


Pretul nostru: 27,00 RON   
    
Detalii
Editura: Lider
Colectia: Bestseller international
Anul aparitiei: 2005
ISBN: 973-736-014-1
Numar de pagini: 24613
Limba: Romana
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Bestseller international
De la editor
Ultimul roman al celebrei autoare Danielle Steel prezinta povestea captivanta a doi oameni, Fiona si John, apartinand unor lumi total diferite, care se simt atrasi in mod irezistibil, unul de celalalt. O calatorie in doi la Paris, cel mai romantic oras din lume, ii apropie si mai mult, desi erau firi opuse, el conservator, ea nonconformista.

Dupa momente de trairi unice, proprii intalnirii sufletelor pereche, iluziile incep sa se naruie. Treptat, femeia se simte tot mai inconjurata de ura.

Suferinta, trezire la realitate, socul singuratatii !

Si cand ultima speranta pare pierduta, Fiona va avea parte de surpriza vietii ei…

O lectura de neuitat despre magia ametitoare a atractiei subite, provocarile schimbarii si despre o a doua sansa ce ne-o acordam atunci cand avem curajul sa luam totul de la capat.
Ce spun criticii
“Toti cautam acea persoana speciala care sa ni se potriveasca. Daca ati avut insa destul de multe relatii, incepeti sa credeti ca nu exista o persoana potrivita, ci doar diferite aspecte ale raului.
De ce aceasta? Pentru ca voi insiva gresiti, intr-o anume privinta si cautati parteneri care gresesc intr-un mod complementar. Este nevoie sa trageti invataminte din propriile greseli. Pana cand nu reusiti, in cele din urma, sa luptati impotriva celor mai ascunsi demoni din voi si impotriva problemelor vostre de nerezolvat – cele ce va fac sa fiti asa cum sunteti cu adevarat – nu puteti fi pregatiti sa gasiti un partener de viata potrivit. Doar atunci puteti, in final, sa stiti ceea ce cautati.
Cautati persoana nepotrivita. Dar nu orice persoana nepotrivita, ci persoana “cu adevarat” nepotrivita, cineva pe care sa priviti cu dragoste si la care sa va ganditi spunand: “Aceasta este problema pe care vreau sa o am”.
Voi gasi acea persoana speciala care este cu totul nepotrivita pentru mine.” Andrew Boyd – Daily Afflictions
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455