Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes

de Denny Hatch
Lucrarea aduce in prim plan sfaturile individuale si colective ale celor mai renumiti specialisti ai acestui secol in diverse domenii, printre care creativitate, copywriting, matematica, reclame de prezentare, direct mailing, productie, management, strategie, liste de clienti, testari, oferte, marketing indirect.

Pretul nostru: 45,00 RON   
    
Detalii
Editura: BrandBuilders
Colectia: marketing & advertising
Anul aparitiei: 2007
Numar de pagini: 450
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia marketing & advertising
De la editor

Lucrarea 2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes aduce in prim plan sfaturile individuale si colective ale celor mai renumiti specialisti ai acestui secol in diverse domenii, printre care creativitate, copywriting, matematica, reclame de prezentare, direct mailing, productie, management, strategie, liste de clienti, testari, oferte, marketing indirect. Marketingul direct nu este o disciplina aparuta relativ recent. De fapt, marketingul direct are peste 400 de ani (primele cataloage au fost tiparite in Venetia, in anii 1500), devenind o marca a comertului din secolul XX, pentru ca este singura modalitate coerenta de construire a unei afaceri.

“Denny si Don au dat lovitura!... Colectia lor unica in care au adunat cele mai bune secrete ale industriei marketingului direct – ce acopera domenii diverse, de la mijloacele de informare alternative la creatie si baze de date... pana la design, onorarea comenzii si marketingul pe Internet... si pana la testimoniale si telemarketing, dar si multe alte informatii – se va dovedi un etalon de nepretuit atat pentru direct marketerii experimentati, cat si pentru cei incepatori.”
John Harrison, Presedinte DiMark, o companie Harte-Hanks

 

 

DENNY HATCH scrie texte pentru materiale expediate prin direct mailing, este designer si are o experienta de 25 de ani in consultanta. Este autorul cartii Million Dollar Mailings si in prezent lucreaza ca redactor la revista Target Marketing Magazine.

DON JACKSON este presedinte al Jackson Consulting Group, Ltd. Cunoscut atat in calitate de scriitor, cat si pentru abilitatile sale oratorice, el are o vasta experienta in publicarea de reviste si carti, in vanzari de produse si cataloage si in servicii financiare si de asigurari

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455