Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER

   

Relatia Divina prin alegere

de Ela Zamurovich, Mosche Zamurovich
Relatia in vibratia divina este asemenea unui dans. De multe ori uitam ca noi suntem cei care am ales melodia pe care sa dansam.

Pretul nostru: 26,00 RON   
    
Detalii
Editura: -
Anul aparitiei: 2007
ISBN: 978-973-0-05073-8
Numar de pagini: 117
Limba: Romana
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
De la editor
Prin Drept Divin si Liber Arbitru, relatia Divina poate deveni parte din viata noastra. Relatia Divina este ceata prin Alegere. Alegerea este cheia esentiala pentru a deveni Creatori. Indiferent ca esti singur sau alaturi de un partener, cartea aceasta este o raza de soare si o binecuvantare pentru viata ta.

Suntem oameni obisnuiti, insa relatia si viata noastra am transformat-o impreuna in iubire si armonie. Nimic nu este intamplator.... totul este sincronizat prin Divinitate. Constientizand acest principiu am descoperit insemnatatea relatiei noastre. Miracolul iubirii exista, iar Relatia Divina este viata noastra... Relatia in vibratia divina este asemenea unui dans. De multe ori uitam ca noi suntem cei care am ales melodia pe care sa dansam. Si tot noi suntem cei care putem alege o melodie noua pe ritmul sufletlor noastre. Este un dar minunat si-l impartasim cu voi prin aceasta carte, urmand de asemenea o serie de workshop-uri care vor ilumina vietile multor oameni.

Prin alegerea noastra ne-am deschis sufletele pentru a fi in slujba celorlalti... Impreuna suntem un Soare care straluceste si radiaza iubire in jurul nostru... Avem un mesaj pentru voi: "Da, este posibil sa ai o Relatie Divina in viata ta!"

Va invitam sa veniti alaturi de noi, sa indrazniti sa va deschideti inima si sa lasati vibratia iubirii sa conduca vietile voastre...
- ELAMO -
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!
18.02.2009 / stoleru lucian      
Cartea este exceptionala desi cred ca putin isi dau seama de insemnatatea ei pentru "DEVENIREA"nostra!!! Sper sa se gaseasca si in librarii. Asemenea carti sunt mai valoroase decat,cartile sfinte ale marilor religii, pe care desigur nu le combate ci le intregeste. Mai vrem carti pe aceasta tema! Cat mai multe!Problema noastra este ca nu toti putem achita cu carduri si/sau prin computer. Poate aveti si alte modalitati.

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455