Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER

   

Lectiile Zen - Arta de a conduce

de Henri Brunel
Acest ghid pentru insusirea comportamentului iluminat al oamenilor care ocupa functii de conducere se bazeaza pe invataturile catorva maestri Zen din China.

Pretul nostru: 14,00 RON   
    
Detalii
Editura: Pro
Colectia: Zen
ISBN: 973-8951-00-3
Numar de pagini: 168
Limba: Romana
Dimensiuni: 14.2x21 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Zen
De la editor

Acest ghid pentru insusirea comportamentului iluminat al oamenilor care ocupa functii de conducere se bazeaza pe invataturile catorva maestri Zen din China. Aceasta carte se inspira din notite personale, scrisori si documente ample din timpul dinastiei Song (secolele X - XIII). Ea contine pasaje scrise intr-un limbaj care este accesibil cititorilor neinstruiti in filosofia orientala. In mare parte, aceste invataturi reprezinta un ghid de recunoastere a autoritatii spirituale autentice pe care le detine un profesor Zen.

Aceasta calauzire, care a fost atat de necesara de-a lungul istoriei Zen, s-a datorat vastei raspandiri de falsi maestri si imitatori. Aceasta carte mai poate fi interpretata ca un studiu al trasaturilor personale si al comportamentului care trebuie adoptat de orice persoana care ocupa o functie importanta, fie ea din domeniul religios, social, politic sau organizational. Thomas Cleary detine un doctorat in sinologie de la universitatea Harvard. El este autorul mai multor traduceri si editorul a numeroase lucrari referitoare la budism, daoism si a unor studii I Ching, printre care Budistul I Ching, Arta razboiului si Desteptarea la Tao.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455