Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Tot ce ai vrut sa stii despre sex
* Dar ti-a fost teama sa intrebi

de Dr. David Reuben, traducerea Raluca Maria Schidu
Vezi coperta spate   Cand veti intoarce prima pagina a acestei carti, va veti simti la fel ca acel cititor care scria, dupa citirea primei editii: "Cartea m-a facut sa rad, m-a facut sa gandesc, m-a facut sa ma bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a intristat a fost ca s-a terminat prea repede."


Pretul nostru: 24,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Familia la Curtea Veche
Anul aparitiei: 1999
ISBN: 973-99127-7-X
Numar de pagini: 445
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Familia la Curtea Veche
De la editor
De aproape patruzeci de ani, aceasta carte - best-seller absolut in peste 51 de tari - a devenit o parte a vietilor noastre. A facut ca experientele sexuale sa ne aduca mai multe satisfactii, ne-a consolidat casniciile si a dat copiilor nostri o atitudine sanatoasa si realista fata de sex. Dr. Reuben, cu vasta lui experienta de practician, a actualizat complet aceasta noua editie, avand in vedere toate evolutiile din ultimii ani in sexologie.

Autorul are un umor spumos, un fermecator stil colocvial si o neinfricata sinceritate. Cartea este scrisa in formula accesibila intrebare-raspuns - fara pretentii moralizatoare si fara falsa pudoare.

Descoperiti informatii noi si folositoare pe fiecare pagina - informatii pe care le puteti folosi imediat pentru a va face experientele sexuale mai interesante, mai implinite si, mai ales, mai sigure ca oricand.

In acelasi timp, autorul va arata cum sa evitati capcanele si cursele vietii sexuale. El va demonstreaza ca "sexul protejat" nu trebuie sa insemne "sex plictisitor" si explica unde anume sunt pericolele si cum pot fi ele ocolite.

Cand veti intoarce prima pagina a acestei carti, va veti simti la fel ca acel cititor care scria, dupa citirea primei editii: "Cartea m-a facut sa rad, m-a facut sa gandesc, m-a facut sa ma bucur mult mai mult de sex. Singurul lucru care m-a intristat a fost ca s-a terminat prea repede."

DAVID REUBEN este medic, specializat in chirurgie si psihiatrie. Este absolvent al Facultatii de Medicina a Universitatii din Illinois. A lucrat ca medic militar in aviatia americana. Ulterior, si-a deschis un cabinet particular.
Este autorul a numeroase bestselleruri pe teme de sex, sanatate si nutritie, intre care: Any Woman Can! , How to Get More out of Sex, The Save-Your-Life Diet si altele. De asemenea, a scris peste 250 de articole in reviste.
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455