Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Alte carti
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Profesionist in vanzari

de Nido R. Qubein, traducerea Dana-Ioana Chirita
Cartea de fata va ofera tehnicile, abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va afirma. Informatiile incluse aici reprezinta fundamentul in domeniul vanzarilor. Urmati-le si... veti atinge maiestria in vanzari!


Pretul nostru: 28,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Profit
Anul aparitiei: 2006
ISBN: 973-669-275-2
Numar de pagini: 332
Limba: Romana
Dimensiuni: 15 x 21 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Profit
De la editor

O cariera in vanzari poate fi calea spre o viata imbelsugata sau drumul spinos spre o viata de frustrari. Depinde de dumneavoastra! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul. Dar tine in intregime de felul in care ganditi si va comportati ca agent de vanzari.

In nici o alta profesie succesul nu este atat de strans legat de performanta. Unii oameni presupun ca a vinde e un talent innascut - il ai sau nu. Gresit! Pentru ca vanzarea, indiferent cat talent ati avea, nu este doar o arta de care trebuie sa dispuneti. Este si o disciplina care trebuie insusita.

Cartea de fata va ofera tehnicile, abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va afirma. Informatiile incluse aici reprezinta fundamentul in domeniul vanzarilor. Ele au fost extrase de autor din experienta multor oameni de succes, fiind testate si confirmate de el insusi.
Urmati-le si... veti atinge maiestria in vanzari!

Nido Qubein este presedintele unei corporatii internationale de consultanta in management, care are clienti de-a lungul si de-a latul Statelor Unite, precum si in multe alte tari. Este expert in conceptualizarea, crearea si furnizarea de sisteme comportamentale complet integrate - pentru angajati si pentru liderii acestora.
Este partener in alte cateva companii si membru in consiliile multor universitati, corporatii si institutii comunitare.
A fost distins cu numeroase premii si titluri, printre care: gradul de doctor in drept, Medalia de Onoare a Congresului din Ellis Island, premiul Cavett (cunoscut ca fiind echivalentul Oscarului pentru oratorii profesionisti); de asemenea, a fost inclus in muzeul Hall of Fame pentru Marketing si Vanzari Internationale si a fost declarat Cetateanul Anului in High Point, Carolina de Nord (unde si locuieste).
Sustine in fiecare an peste o suta de discursuri la conventii si conferinte, in seminarii si intalniri pe teme de vanzari si in cadrul sesiunilor de comunicari destinate persoanelor cu functii executive.
A scris carti si a inregistrat programe audio si video de instruire, care au fost traduse in mai multe limbi.

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455