Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Dieta pentru o viata noua
Cum puteti obtine un corp mai suplu si mai sanatos in 8 pasi

de Mariana Bozesan, traducerea Andreea-Rosemarie Lutic

"In Dieta pentru o viata noua, Mariana Bozesan ne arata cum sa reconstruim modelul trupului nostru astfel incat sa slabim, sa ne bucuram de sanatate, de mai multa vitalitate si sa ducem o viata plina de bucurii si implinire." - Deepak ChopraPretul nostru: 27,00 RON   
    
Detalii
Editura: Curtea Veche
Colectia: Sa fii sanatos
Anul aparitiei: 2006
ISBN: 973-669-227-2
Numar de pagini: 356
Limba: Romana
Dimensiuni: 16 x 22 cm
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
Alte carti din colectia Sa fii sanatos
De la editor
Mariana Bozesan, autoarea seriei de carti si a programelor Dieta pentru o viata noua, este o sustinatoare de conferinte publice care-i inspira pe oameni, un lider care le da putere, filantrop, umanist, investitor si intreprinzator.
Inainte de a deveni intreprinzator a detinut pozitii de conducere la mai multe firme de tehnologie din clasamentul Fortune 500, precum corporatiile Oracle si Digital Equipment.
La Oracle a fost director de marketing pentru relatia cu compania Hewlett-Packard si director de dezvoltare a afacerilor pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Mariana Bozesan a mai lucrat pentru corporatia Digital Equipment inainte ca aceasta sa fuzioneze cu Compaq, in prezent Hewlett-Packard.
A fost director de marketing pentru retele deschise la Paris, in Franta, si director de marketing pentru inteligenta artificiala la München, in Germania.
Mariana Bozesan este cofondator si presedinte al Institutului Sageera, o companie cu orientare filantropica avand sediul in Silicon Valley, care promoveaza un stil de viata sanatos.
Prin misiunea ei filantropica, Mariana sprijina in prezent peste 36 de organizatii umanitare din lumea intreaga. Este presedinte si fondator al fundatiei Bozesan, o organizatie filantropica privata, care contribuie la educatia tinerilor din Africa, China, India si fostele tari comuniste.

Absolventa a Universitatii Stanford si a Universitatii Karlsruhe din Germania, Mariana Bozesan a obþinut un masterat in inteligenta artificiala si calculatoare, o diploma in calculatoare si matematica si o diploma în istorie europeana la universitatea Karlsruhe din Germania.
Deoarece intreaga viata i-a placut sa invete, in prezent Mariana este inscrisa la un program global de psihologie transpersonala in cadrul Institutului de profil din Palo Alto, California.
De asemenea, a obtinut un masterat in studii transpersonale (MATS) la acelasi institut.
Traieste cu sotul, fiul, pisicile si parintii ei in zona golfului San Francisco si in Bavaria, Germania.
Ce spun criticii

"In Dieta pentru o viata noua, Mariana Bozesan ne arata cum sa reconstruim modelul trupului nostru astfel incat sa slabim, sa ne bucuram de sanatate, de mai multa vitalitate si sa ducem o viata plina de bucurii si implinire." - Deepak Chopra

"Mariana Bozesan este o inspiratie pentru ceilalti. A-i impartasi povestea este un act de curaj - a o folosi pentru a-i ajuta pe ceilalti este un gest admirabil."  -  Anthony Robbins

Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!
02.09.2007 / ana      
am cumparat si eu cartea si pot spune ca e foarte buna,v-as ruga sa imi spune-ti si mie cum pot sa iau legatura cu d-ma bozesan,macar o adresa de e-mail daca nu un nr de telefon al dumneaei....v amultumesc cu anticipatie,doamne ajuta

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455