Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.

   

Armonia personala
Cum sa va descoperiti si sa echilibrati nevoile fizice si emotionale

de Chalmers James, traducerea Mihai Dana
Avem tendinta de a ne izola de lumina naturala, da a lucra in cladiri neinsufletite, de a ne expune la poluare si de a ne hrani cu alimente de proasta calitate.
Aceasta carte deosebit de originala este rezultatul unei investigatii amanuntite a modului in care toti acesti factori ne influenteaza bunastarea fizica si emotionala.

Pretul nostru: 8,00 RON   
    
Detalii
Editura: Meteor Press
Anul aparitiei: 2004
ISBN: 973-8355-71-0
Numar de pagini: 136
Limba: Romana
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat si
De la editor
Avem tendinta de a ne izola de lumina naturala, da a lucra in cladiri neinsufletite, de a ne expune la poluare si de a ne hrani cu alimente de proasta calitate.
Aceasta carte deosebit de originala este rezultatul unei investigatii amanuntite a modului in care toti acesti factori ne influenteaza bunastarea fizica si emotionala. Este descris modul in care lumina naturala si mediul inconjurator ne determina personalitatea, precum si felul in care, intelegand efectele acestor factori, putem lua masuri in vederea obtinerii armoniei fizice si emotionale.
James Chalmers este un om de stiinta si un artist. In acesta carte, el combina ratiunea si imaginatia, pentru a va oferi remedii in combaterea resiunilor la care este supus omul modern.
Ce spun cititorii
Ti-a placut cartea? Sau nu? Spune-ne parerea ta!

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455